søndag 22. mai 2011

Ut og fly

Så er vi vel hjemme igjen etter konfirmasjonshelg på Østlandet. Det var veldig hyggelig å treffe familie, og å kunne være med på Elis store dag.
Men det er ganske slitsomt for en syk skrott.. En er jo ikke aleine ute og reiser. Flyplassen var stappa med folk fredag før kl seks. To fulle fly til Oslo + Ryanair til Spania. Og på Gardermoen er det jo litt avstander å gå, som kjent. Det er faktisk nesten to år siden sist jeg reiste med fly!
I dag hadde vi veldig god tid på Gardermoen, et lite stemningsbilde fra formiddagskaffen. Sammen med ei god bok går tida fort.
En tur i taxfree parfymebutikken ble det også tid til. Ny godlukt te na mor.. Den forrige har jeg hatt siden 2008 på vei til Usbekistan. Skiftet fra Guerlain's mandarin til Jasmin, sikkert god den også.

Nå ligger en rolig uke foran, og det trenges visst så sliten som jeg føler meg. Alt godt til alle som titter innom!

2 kommentarer:

 1. Godt å høre at reisa har gått fint. Har tenkt på deg.Slitsomt for noen hver det der med flysreiser og flyplasser Inger.
  Ha en fin uke
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Jeg har også tenkt på deg og hvordan det har gått på reisen! Og så har jeg tenkt takke-tanker for rabarbraen, vi har hatt herlig rabarbragrøt til dessert idag, sommersmak:))))
  Tusen takk:) Snakkes vel snart:) Klem fra Unni

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.