tirsdag 26. april 2011

I snøen med et brak

Sånn kan det gå når man er ivrig etter å slikke sol i en meters snø rundt hytta. Plutselig ligger man der med klappstolen langt nede i snøen...
Greit nok det, men du verden for en utfordring å komme seg opp!
Så er flotte dager på hytta over, jeg var veldig svak i muskulaturen og hadde store problemer med å bevege meg på snøen. Kom meg bare såvidt ned til bilen på 1.påskedag. Det var flere åpne felt på veien, og isete flere steder. Jeg bandt meg nok veldig, og brukte mye unødige krefter. Hadde meg et fall, og da brukte jeg flere minutter på å komme opp igjen.. Jeg ble så sliten av den skituren at jeg fortsatt er veldig støl i hele kroppen. I går var jeg så "gåen" at jeg ikke klarte å knatte på Mac`en i det hele tatt... i dag begynner jeg å komme litt mer på plass, men har fortsatt vondt i de musklene jeg ikke har.
I de siste har jeg klart å strikke disse setevarmerene til spisestolene på hytta. Der har vi nemlig stoler i skinn, og de synes fruen kan være litt kalde midt på vinteren...

Så er hverdagen her igjen, jeg prøver å nyte våren og sola så godt jeg kan. Nå skal jeg sette meg ut med en kopp kaffe og høre på fuglesangen! Ha en fin uke alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Flott bilde. Det ser ut som at du nyter solen der du ligger.
  Det er flotte dager nå, herlig å kjenne at solen varmer.

  SvarSlett
 2. Jeg "vart litt skremt" når jeg såg bilde av deg liggende der " kullseiset" i snøen. Godt du er like hel selv om musklene er ømme og støle :):)

  Helt fantastisk nydelige dager å nyte akkurat nå ! Kos deg med blomstene og sola så håper jeg vi prates ganske snart.

  Varm klem :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.