onsdag 13. april 2011

Første legebulletin

Nå er det vel mange som lurer på hvordan det har gått med meg i dag.
Nå er jeg faktisk kommet HJEM igjen!!!

Det ble ikke noe av strålebehandlingen, MR av nakken viste at det ikke var kreft i nakkevirvlene likevel. Så selv om det ble gjort forberedelser med å lage maske og tegnet opp for stråling - så ble alt ablyst i dag. Så etter møtet med legen, kunne jeg bare dra hjem igjen.

MR viste også at behandlingen av hjernsvulsten med gammakniv har vært vellykket. Det er ikke nødvendig med noen rebehandling. Jeg har rikignok blitt satt på en mindre dose med Decadron igjen siden jeg har hatt økende hodepine de siste dagene.

CT av svulsten i brystet og spredningen til lungene viste at her er det vekst. Hvor mye sa røntgenbeskrivelsen ingenting om. Men det er her den største utfordringen ligger framover. En kan evnt. gi strålebehandling for smertelindring hvis jeg får smerter her, men ellers gir nok legen meg ikke særlig gode utsikter framover.

Uansett hvor mange dager det blir, er det viktig å holde fast ved at jeg lever mens jeg gjør det. Døden kommer når den kommer, det er en sannhet vi alle må erkjenne!

God natt til alle som er seint oppe! Og en fin dag til alle som er oppe tidligere enn meg torsdag!

4 kommentarer:

 1. Hei Inger :)
  Maatte jo innom paa siden din for aa sjekke hvordan det gikk med deg i Bergen. Godt aa hoere at knivbruken var effektiv og at det ikke var kreft i nakkevirvlene!! Haaper det naa blir en god vaar og sommer paa deg. Viktig aa leve mens en gjoer det som du selv sier, vi har ingen noen garanti der. Oensker en god paaske til deg og dine. Varm klem :)( de doble aene og oeene skyldes at jeg skriver paa min onkels amerikanske tastatur)

  SvarSlett
 2. For ein fin blogg! Alt godt til deg, og grip dei gode dagane!

  SvarSlett
 3. kjære Inger
  Noe positivt og noe ikke så positivt, men godt du slipper den lange behandlingen i Bergen og kan få nyte påsken og våren hjemme eller på hytta.
  Takk for at du deler dette med oss og at vi kan få følge deg.
  Jeg reiser sørover med nylaget Dotskake fra din "oppskriftsbok" :-).
  Ha det godt Inger, snakkes over påske.
  klem fra meg

  SvarSlett
 4. Kjære Inger!! Tenker på deg og håper du får en fin påske sammen ned dine!! Gode hilsener fra Brita

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.