tirsdag 12. april 2011

TULIPANER OG TRENING

I går kveld koste vi oss skikkelig på rommet min datter og jeg. Hun hadde med disse 30 deilige tulipaner fra farmor. Altså TUSEN TAKK!!! kjære svigermor for flotte tulipaner!
De står og skinner så deilig i mitt vindu nå i formiddag. Sykehusvaser er jo alltid et kapittel for seg, men vi fant nå glassvaser, hvertfall.
Så hadde hun kjøpt med seg masse bær, blåbær, bringebær, jordbær og physallis... Vi skravlet og strikket. Veldig kjekt!
Da jeg kom hjem fra sykehuset i Haugesund, lå det pakke til meg i posten fra FruNilsson. Kjempefine hageblader, påskegodt og et lite treningsprogram, som jeg hadde etterlyst på bloggen! Så supert å få fra en fysioterapeut... Bladene er lest framlengs og baklengs, til stor glede og inspirasjon. Treningsopplegget er med til Haukeland, så gjenstår det å se om jeg får tatt en økt hver dag.

I dag har jeg vært til såkallt simulator (planlegging av strålebehandling). Selve behandlingen starter opp i morgen og varer daglig fram til 3.mai.
Nå sitter jeg og venter på portør, som skal følge meg til MR kl 12.00. Det blir spennende det også.

3 kommentarer:

 1. Kjaere Inger! Jeg er for tiden i Cambridge, og her mangler de noen bokstaver......Hvordan gar det med feberen? Har den stabilisert seg? Haper det gar bra med stralingen i dag. Tenker pa deg, klem fra Hanne

  SvarSlett
 2. Lykke til med strålebehandlingen!!

  SvarSlett
 3. Hei Inger!
  Er ofte inne på bloggen din. Fint å lese - fint å følge med deg! Har skaffa meg 2 av bøkene du nevnte. Er veldig glad i Johannes Møllehave - men den boken visste jeg ikke om. Er nå godt igang. Fin! Yrvin D. Yalom har jeg lest noen bøker av. Likte veldig godt Da Nietzche gråt. Gleder meg til denne. Har vært veldig opptatt av dette tema i mange år. TAKK!
  Tenker på deg!
  Klem fra Inger-Målfrid

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.