tirsdag 15. mars 2011

To gode filmer


På lørdag kveld tok vi oss en tur på kino, faktisk. Og så Kongens tale - som har fått så mange Oscar nettopp. Det var en flott og veldig severdig film, medgode skuespillere. Kostymer og tidsriktig miljø gleder meg også alltid stort. Jeg ble så avslappet i kinosalen at jeg holdt på å sovne... Du kan se en liten smakebit fra You Tube på lenken nedenfor hvis du vil!


Søndag så vi "Out of Africa" med Meryl Streep og Robert Redford. Gammel klassiker fra 1985. Jeg har kjøpt filmen i Blue Ray, og det er jo fantastiske naturscener fra Afrika. Jeg ble så nysgjerrig på å få se på scenen der Karen Blixen (som det jo egentlig handler om) svarer sin gårdsforvalter at de skal ut å jakte på løvene i stedet for å legge ut feller.
MEN den scenen kom ikke..... Men jammen var Karen Blixen en tøff dame, og det ble vist at hun møtte, og måtte forsvare seg mot løver.
Meryl Streep er jo som alltid en fantastisk god skuespiller, en glede i seg selv! Filmen er jo dvelende og litt lang, men det gjorde ingenting for oss i regnværet...

2 kommentarer:

  1. Kongens tale har jeg også veldig lyst å se! Kjekt å kose seg med gode filmer :)

    SvarSlett
  2. Jeg vil også se den! Elsker å se film: ) Ha en god dag. Du har nok allerede fått i deg dagens havregrøt og kanskje sett at våren er på vei: )

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.