søndag 20. mars 2011

Ansikt i endring

Det er sånn at ansiktet mitt har endret seg på grunn av tablettene. Jeg har det som kalles "måneansikt". Skikkelige bollekinn. Jeg kjenner ikke meg selv igjen når jeg ser meg selv i speilet...
I dag måtte jeg derfor finne fram noen bilder av meg selv for å se hvordan jeg egentlig ser ut. Nå ligger disse bildene litt tilbake i tid, og jeg er klar over at jeg også blir eldre og utseendet endres,
men likevel:
her er bilde av meg nå. Dette er tatt for noen dager siden, og jeg tror faktisk kinnene er enda større nå. Det er faktisk sånn at mine progressive briller kommer ut av posisjon, så jeg ser dårligere...
Det er nok uvandt for meg at sykdommen min nå er SYNLIG. Jeg har jo alltid fått høre at jeg ser så godt ut til tross for tøffe behandlingsrunder.
I tillegg til nedsatt funksjon og dårlig gange, så ser jeg altså annerledes ut enn vanlig. Det gjør noe med mitt selvbilde - og jeg synes ikke det er greit!

Ellers må jeg skynde meg å si at funksjonen er gradvis bedre. I dag har jeg faktisk klart å gå det vi kaller en "senilrunde", altså en liten tur langs veien. Hånd i hånd med min mann! Det var deilig å bevege seg litt ute, og få frisk luft!

I morgen skal jeg halvere Decadronen til 2mg/døgnet, så får vi se om det gir endring både i funksjon og ansikt!
Nå er det tid for kveldsmedisiner, ha en fortsatt fin kveld og ny uke!

4 kommentarer:

 1. Kjære Inger!
  Du er ei god og skjønn jente uansett hvordan du ser ut nå, for du er skjønn innvendig og det vises hos deg uansett!!! Det blir nemlig ikke skjult av bollekinn:) Liker forresten veldig godt bilde fra Paris, gode minner fra en kjekk jentetur:)
  Kleeemm fra Unni

  SvarSlett
 2. Så deg når du var ute på runden idag....
  Rørende.
  Du har et pågangsmot som er imponerende!!!

  Erna

  SvarSlett
 3. Ikke så rart du forandrer utseende litt med alt du har gjennomgått den siste måneden! Men jeg synes at du er en flott dame uansett bollekinn eller ikke :) Fortsatt god bedring, kjekt å høre at du blir litt og litt bedre!

  SvarSlett
 4. som jeg sa til deg Inger da vi var sammen forrige uke, iløpet av praten blei du deg selv som du alltid har vært, og som Unni skriver du er den sammen inni og det er vi glad for alle som har lært deg å kjenne gjennom mange fine år :-))
  Virker som du er på oppadgående ....

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.