mandag 21. februar 2011

Enda en spennende dag for "Josefine"...

Nå vet jeg det er mange som følger med meg, og lurer på hvordan denne dagen har gått. Derfor haster jeg inn på bloggen så fort jeg kan:
Vi har fått beskjed i dag om at jeg har en avgrenset svulst i høyre hjernehalvdel, str 12-13mm. Den kan behandles med laserkniv på nevrokirurgisk avd på Haukeland. Ventetid på slikt er ca to uker. Inntil dess skal jeg gå på de samme tablettene som jeg har begynt på - Decadron. De har foreløpig ikke hatt ønsket effekt. Dette følges med på av lege, så får vi ta dagene som de kommer framover.
Vi hadde samtale med lege i dag ca 14.30, og jeg valgte å reise hjem etter det. Vi har jo kort vei til sykehuset, og det er godt å være hjemme. Har avtale med legen på onsdag i første omgang.

Vi opplever nok at vi har fått en beskjed sånn over middels i forhold til "worst case scenario" i dag. Denne behandlingen har man gode resultater på, en kan dermed håpe på bedre dager og mer tid.
En annen viktig ting er at denne type behandling kan gjentas hvis det skulle dukke opp nye svulster i hjernen på et senere tidspunkt.
Så får jeg bare igjen takke for masse omtanke, kommentarer og meldinger. Det varmer skikkelig!!!
Hjertebildet må fram igjen. Livet er skjørt, det vi har er øyeblikket og hverandre. Og hjertet er igjen tegn på kjærligheten - som er det største av alt!

Nå er jeg sliten, og trenger sterkt til en hvil. Alt godt til alle som ser innom!

6 kommentarer:

 1. Takk for at du deler dette med oss, det har vært spennende i dag for mange og det er godt du føler at du ikke er alene.
  Du er tøffere enn de løvene du har møtt denne gangen og lykke til videre med behandlingene.

  Masse tanker og klemmer fra meg.

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at svulsten ikke er større og at det kan behandles! Også håper jeg at effekten på medisinene kommer også! Ønsker deg alt det beste :)

  SvarSlett
 3. Beundrer deg for at du klarer å dele med oss på den måten du gjør. Lykke til i den videre behandlingen.
  Mange klemmer fra
  Randi

  SvarSlett
 4. Aj, tungt å lese i dag, når det nå hadde gått meg hus forbi den siste utviklinga med spredning. Alvorstynget og tankefull kjenner jeg meg, og ydmyk og takknemlig for at du deler med oss andre. Jeg kjenner at du deler både bekymring og håp og jeg håper at de lykkes å hjelpe deg med behandling. Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. Det var så godt å høre at spredningen var avgrenset og at det er gode behandlingmuligheter for deg:) Varm klem!!

  SvarSlett
 6. Hei!
  - du er virkelig en tøffing, så det er bra at du klarer kampen med løvene, så bra at det var noe positivt i alt som ikke er bra.
  - du får samle krefter og gå på denne behandlingen også med opptimisme!
  - ønsker deg lykke til, og sender over masse positiv energi!!

  stor klem fra Jorunn

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.