fredag 25. februar 2011

Brimis kraftkakao

Når formen ikke er god, er det faktisk kjekt med VM fra Oslo.. Dårlig vær, men god stemning der! Kan anbefale kakaoen til Brimi, (fritt fra DBs VM-ekstrabilag torsdag..)

2ss kakaopulver
1 1/2 dl vann
1 ss sukker
1 dl solbærsaft
evnt litt stjerneanis

kokes opp og kok 10 min.

Hell på 2,5 dl melk og varm opp til kokepunkt.

Iflg Brimi kan denne like gjerne nytes hjemme foran TV som utendørs.
Det ble kanskje litt kraftig smak for meg, vil anbefale å redusere solbærsaft og heller øke melkemengden. Anis var veldig godt!

For øvrig har de ringt fra Haukeland i dag. Skal møte neste søndag, og har time tidlig mandag 7.mars. Akkurat som lovet, må jeg si!
Så får jeg ta en dag om gangen fram til den tid!

God fredagskveld til alle som titter inn!