mandag 17. januar 2011

Arvestykke(r)

I helga har vi vært på Sørlandet for å hjelpe svigermor med utrydding og flytting... En del ting som hun ikke skal ha med seg til sin nye leilighet, ble fordelt mellom hennes barn. Da var vi så heldig å få denne flotte muggen etter min manns bestemor. Den har vært en del av et vaskesett, med fat og mugge i stativ. Men vil også egne seg godt til å ha greiner og store blomster i. Ikke så værst med disse kinesiske lyktene heller.
Så fikk vi en sånn gammeldags boks - en sånn hadde vi også i mitt barndomshjem. Foreløpig har den fått plass på kjøkkenbenken..På Sørlandet ble det et veldig snøvær på fredagskvelden. Vi hadde god bruk for 4-hjulstrekk på bilen denne helga. gitt! Her er min bror i Arendal ute med snøfreseren på lørdag formiddag! Natt til søndag kom jo mildværet, det var mye overvann enkelte steder på vei hjemover, heldigvis kom vi oss hjem uten noen hindringer.
Det var en rar opplevelse å forflytte seg fra all den snøen, og hjem til Rogaland med grønne bakkar, og nesten vårlig da vi stoppa bilen hjemme.......
Denne fine vårlige gruppen med primula hadde jeg med til de vi besøkte. Den kan jo gi et løfte om vår enn så lenge enten man har snø og kulde eller ikke.

Jeg hadde tenkt å gå på korøvelse i kveld, men må ta meg en tur til min 91 år gamle mor på sykehjemmmet, hun er betydelig svekket etter bronkitt i jula.
Dessuten skal jeg snakke med min datter på Skype i kveld. Det blir kjekt.... SEE U!!!

1 kommentar:

  1. Inger - Flott blogg!!
    Det var veldig kjekt og godt å se deg og Ingrid i dag!! For en flott datter du har! Jeg suser jo daglig forbi huset ditt - og du skal vite at jeg hver gang sender deg tanker og gode ønsker! hilsen Brita

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.