onsdag 3. november 2010

I søvnens og kvalmens rike


Bursdagsfeiring på lørdag gikk rimelig greit, men jeg var helt "skutt" da jeg kom hjem.
Etterpå har jeg stort sett sovet - både dag og natt, faktisk! I går måtte jeg ta meg en tur på sykehuset for å få sjekket blodprosenten. Jeg var sikker på at den var veldig lav, men det var den ikke..(10,9, som slett ikke er værst til meg å være). Ikke noe feber heller.
SÅ antagelig er det vel sånn at bivirkninger av kuren ikke er like fra gang til gang. Denne gangen er det altså ganske HEAVY!
Det var en gang en sommer....................

I kvalme/slappe/soveland orker man ingenting. Verken lese eller strikke eller BLOGGE!! Så dette er et godt tegn, får håpe på bedring. At det ikke bare er kveldstablettene som virker akkurat nå.

Igjen takk for alle sms, kommentarer mailer m.m! De varmer spesielt godt på tunge dager!

3 kommentarer:

 1. Takk for at du brukte tid og krefter på å dra heilt til Vikebygd, håpar at du gradvis kjem til krefter igjen. Om du er opplagt i kveld trur eg det kan vera god medisin i storbynatt med Bård og Harald?
  Ellers kan ein jo bli ganske sjuk av å følge med lokalt nå, det verste med denne saka er ikkje om ein lokal festival blir berørt. Det verste er dei ungane som er skada!!!!!!

  SvarSlett
 2. Håper det blir bedre etterhvert! Hold ut :)

  SvarSlett
 3. Orke du å se TV på slike dager? Eller er musikk og lydbøker bedre mellom soveøktene.
  Fullførte lesing av boka Imot kunsten av Tomas Espedal. ( bokringboka)Spesiell skrivestil, likevel en bok jeg ville fullføre når jeg var inne i den.
  1. desember hos Hanna, kanskje du kan klare å være sammen med oss? Lov å håpe. Lykke til gjennom denne uka! Marit

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.