onsdag 4. mai 2011

Tiller bare diller

Hallo igjen,
noen dager siden sist jeg blogget. Bloggtørke er det visst noe som heter.... Det er viktig å ha klart for seg at livet ikke foregår på bloggen, faktisk!
Hvis noen lurer, så har jeg det etter forholdende ganske bra. Er i fin form, i dag har jeg gått meg en liten tur på egen hånd for første gang på lenge, lenge.
Ellers er det fullt program på dagene med telefoner, besøk hos meg, gå på besøk, ærender, div husarbeid ute og inne m.m

Og i går kveld var jeg på lesegruppe:
Vi hadde for oss Carl Frode Tillers "Innsirkling". I gruppa ble vi ganske uenige om dette var en god bok eller ikke. Noen hadde ikke lest, noen hadde fallt av lasset. Noen hadde lest boka, men ikke blitt så begeistret, og et par stykker syntes dette var en veldig god bok - og faktisk lest bok nr 2 også. De har i alle fall mange med seg i den oppfatningen, Tiller har jo vunnet en masse priser og fått veldig gode kritikker for denne romanen. Jeg skrev om boka i forbindelse med P2 lytternes romanpris.
Jeg gledet meg så veldig til å lese boka, tror jeg hadde for høye forventninger. Den var fascinerende på et vis, en god ide - men jeg synes nok miljøbeskrivelsen var noe depressiv.
Hvis noen vil lese mer om Tiller, kan dere gjøre det her: TILLER

Jeg er visst inne i film/bok tema for tida. Det viser bare et eksempel på at livet er mer enn sykdom hele tiden. Det handler om å leve, og dyrke sine interesser fortsatt!

Snart tilbake, trur eg!

2 kommentarer:

 1. Eg har o lest den bokå, me hadde an o i boksirkelen, glede meg t å diskutera me dg :)
  Klem Vigdis

  SvarSlett
 2. hei!
  så godt å høre at formen er bedre!
  Stå på videre, gode bøker gir gode stunder, og i bøkene har man også mange gode venner!

  Jorunn

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.