fredag 8. april 2011

Deilige snøklokkerer bedre å se på enn hvitesykehusvegger

Godt å være hjemme igjen til våren og snøklokkene... I dag er det til og med skinnende solskinn! Jeg sitter og koser meg og gynger i mitt deilige glasshus. Jeg kom hjem fra sykehuset i går. Da var jeg skikkelig nedrullt, satt og smågrein ved frokosten. De ville jeg skulle ta en ny MR, og så skulle ikke det bli før fredag.
I følge den ene legen var nå CRP`en så stabil at han ville ta vekk intavenøs behandling og gå over på tabletter, så da var det helt greit å dra hjem.
Den andre legen, som hadde rekvirert MR var nok litt mer skeptisk, og ville at jeg skulle begynne med Decadron igjen. Det ville jeg heller ikke. Kanskje ikke den letteste pasient, men jeg dro nå hjem. Og det var godt!
Nå skal jeg nyte helga hjemme før jeg drar til Haukeland på mandag. På tirsdag skal jeg da begynne med strålebehandling mot nakkevirvlene.

Det forrige blogginnlegget var altså skrevet av min datter i Bergen, diktert av undertegnede på tlf.

2 kommentarer:

  1. Ja nå fortjene du å nyte helgen etter alt du har vært igjennom!! Og heldigvis er det meldt fina været:)))Flott at du kan få behandling for nakken !!:)Og så er det jo lov å la tårene renne, og få ut følelser og alt som tynger!! Kjempeglad i deg kjære Inger!! KLEEEEM fra Unni

    SvarSlett
  2. Ønsker deg en god helg. Kos deg i glasshuset. Ser at snøklokkene stikker hodene frem og peker på at det går mot lysere og varmere tider. Lykke til i Bergen neste uke. Tenker på deg.

    Randi

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.