tirsdag 1. mars 2011

Mitt nye apotek

Mors gamle syskrin har nå blitt mitt nye apotek på kjøkkenbenken... De siste dagene har vært heftige med disse nervesmertene i hender og føtter. Det oppleves som kaotisk i min kropp, og idag tok jeg kontakt med sykehuset.
Har vært i kontakt med smertelegen som er en del av palliativt team. Nå har han laget en miks av diverse smertestillende til meg. Jeg er så kjørt at jeg godt bare kan bli dopet ned nå... (så ille blir det nok ikke da, men håper jeg får litt hjelp av dette nå framover)
Det blir jo litt medisiner å administrere, så nå har jeg samlet alt i min mors gamle syskrin på kjøkkenbenken. Tror skrinet er laget av min far, datert 1949! Til og med har han forsøkt seg på litt rosemaling! Morsomt! Fint at gamle ting med stor affeksjonsverdi for meg, kan komme til nytte.
Ellers nyter jeg synet av fantastisk flotte blomster. De er med å gi et løft på ellers tøffe dager! Tusen takk!
En enkel liten oppsats, gleder så uendelig mye - på samme måte som alle hilsener, omsorg og omtanke! Kan bare takke igjen og igjen.

3 kommentarer:

 1. Kjære Inger, håper inderlig at du får en god virkning av medisinene, syns så synd på deg !!
  Vi teller ned dager sammen med deg til du skal få reise til Haukeland. Tenker veldig mye på deg og hva du må tåle! Gode tanker og goe kleeeem fra Unni!!( Og så var det så kjekt å få se det koselige skrinet:))

  SvarSlett
 2. Det er det fineste medisinskrinet jeg har sett. Koselig med gamle ting som er fra nære personer, så kan man tenke litt på personene når tingen er i bruk.
  - så er det bra at du har gode hjelpere, sånn at hverdagen din kan bli litt lettere!!

  Når du kommer litt ovenpå igjen, så kan jeg anbefale deg og se litt på hva Audum Myskja har skrevet, han er en fantastisk dyktig lege, som også har mange bøker på samvittigheten, muligens kjenner du til han allerede?

  Spar på kreftene og hold ut - jeg heier på deg!
  Varm styrkeklem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Det var et veldig fint apotek! Du får spare på kreftene, men ikke på pillene! Ingen vits å bite i seg unødvendige smerter! Håper du kommer deg litt nå! Og lykke til over helgen, skal tenke på deg :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.