tirsdag 11. januar 2011

Lesegruppe og innekos!

I går var jeg på lesegruppe hos Hanna. Hun hadde pyntet med rosa lys, varme i ovnen - koselig innemiljø helt perfekt for innendørs ramme rundt gleden over å lese bøker.... (Ute var det surt og kaldt regnvær)
Vi hadde for oss boka "Imot kunsten" av Tomas Espedal. Boka er av mange karakterisert som poetisk og filosoferende. Ikke noen typisk sengelektyre akkurat, egner seg mer som formiddagsbok for pensjonister, iflg Grethe. Espedal blir av noen sammenlignet med Knausgård, men med et mye strammere uttrykk. Her har vi hele livet i en liten tynn bok! I motsetning til Knausgårds "Min Kamp" i seks bind, PUUH - andpusten av mindre....
Vi hadde framme mange forslag til litteratur framover, men fallt ned på Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai av Mary Ann Shaffer. Ved å trykke på koblingen kan du lese litt mer om den. Er det noen andre der ute som har lest eller har noe å kommentere om den boka??. Etterpå skal vi ha bøkene til Carl Frode Tiller, Innsirkling 1 og 2. Noen som har lest disse? Legg merke til at jeg har tilføyd en litteraturblogg til blogglista mi til venstre på siden.... Mer om bøker senere! See you!

2 kommentarer:

  1. godt å se at du er i gang igjen med vanlige sysler, det varmer. Kjekt med dine litterrære innspill. Det er premiere på filmen Annother year i helgen, er du klar for en god kinoforestilling og ? Eller en kunstnerisk opplevelse i Skåre kulturkirke på søndag kl. 18, tekster av Herbjørg Wassmo med Haugesund teater. Vi snakkes

    SvarSlett
  2. Takk for sist i bokringkveld. Og nå må jeg gratulere deg med at du vant hjertefotokonkurransen på Hødnebø. studio luksus. Var der og kjøpte gave i dag og kommenterte hjertene og at du hadde fortalt om den... da fikk jeg nyheten! Vel fortjent.
    Jeg har handla kubbelys i dag, her trengtes kos i heimen når det er vått og mørkt der ute.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.