onsdag 26. januar 2011

Den bortskjemte hunden VÅR

For de av dere som lurer på hvordan det går med hundeholdet her hos oss, så må jeg bare si at Vår har det veldig bra. Hun er sjefen på hjemmebane nå, og har det stort sett veldig travelt i hundegården. Det er mye en kan finne på der når en har masse energi som må ut - grave f.eks. Vi har jo tregolv der inne, men en kan rafse opp tre også hvis en bare er ivrig nok. Dessuten er det en liten sprekk rundt hvert bjørketre, der kan en grave opp litt singel og jord, og "sprute" det utover. Dessuten kan en gnage på diverse pinner, vedkubber, trærne, et gammelt bein, huset m.m...
Tito er nemlig verdens kjedeligste lekekamerat. Han har funnet ut hvordan han kommer seg inn i funkis-hundehuset, så han ligger glad og fornøyd der hele tida!
Sist uke var vi jo en tur på hytta, det var flott for Vår. Det var hennes første tur med pulk. Hun fikk nok tatt ut litt energi på både bilkjøring og å dra pulk. Her har hun lurt seg opp i dobbeltsenga, og sover så hjertelig!! Bare gløtta litt på øynene da det blitsa... Ja, hun tar seg friheter, men vi lar oss sjarmere og skjemmer henne nok bort!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.