lørdag 11. desember 2010

Kreftpost 1, en lørdag i desember

Rolig dag på avdelingen i dag. Rart å være her på en lørdag. Tenkte jeg ville ta noen bilder av hvordan det er pyntet her til advent og jul. En stor, rød stjerne ønsker deg velkommen i vinduet inn til kantina.
En annen av samme type henger i viduet der vi spiser. Legg merke til utsikten, og snøen som nå er borte.
En liten adventsdekorasjon er også satt i vinduet. Kantinepersonellet gjør så godt de kan, men det forsvinner nå litt i de store rommene og flomlys fra taket hele tiden.
På onsdag dukket det opp en dame som kaldte seg trivselskoordinator for kreftavd. Hun arrangerte Quiz dagen etterpå (to stykker møtte...), konsert i foajeen i sentralblokken. Herlig ung dame, utdannet kunsthistoriker. Litt av en jobb hun har tatt på seg, må jeg si.
MEN hun har nå fått hengt opp et bilde i enden av korridoren, fantastisk flott bilde til å hvile øynene på!
Sånn ser korridoren ut andre veien. Ikke akkurat mye å rope hurra for :-/. Snakket med en sykepleier som fortalte at de hadde kunst liggende på lager, som de ikke fikk lov til å henge opp!!!!! Arkitektbestemt visstnok.... Snakk om Molboland! Vi får se hva trivselsloordinatoren får til, ingen enkel jobb, nei!

Vel, vel. Nå skal det hvertfall bli godt å komme seg hjem herfra. Kuren og "etterspill" har godt som vanlig. Helsebussen går ikke i helgene, så i dag er det bestilt drosje til Kystbussen som går fra Bystasjonen 13.45. Hjemme i fem-tida. Skal bare få meg litt risgrøt til lunsj, som seg hør og bør på en lørdag....

Første uka i januar blir det ny innleggelse og CT. Det blir spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.