onsdag 22. desember 2010

Førjulstemning i heimen

Jeg vet ikke om noen har tid til å lese på blogg så tett opp mot jul....., men her er nå noen ord om livet her hos oss. Selv for oss, som tar det ganske så piano med at alt skal være på GH akkurat til jula - blir dagene likevel på sin måte travle. For min del har formen ikke vært så veldig god, og jeg må porsjonere veldig på kreftene. Derfor tar jo det meste også lengre tid, pusler litt her og litt der..
Mandag kom denne flotte blomsten inn gjennom dørene. Fantastisk! Leste i en bok at å eie en julerose er en skatt i seg selv, og det er jeg helt enig i. Skal prøve å passe godt på den slik at jeg kan plante den ut i hagen til våren. Tusen takk til giveren!
Så fikk vi denne flotte gruppen med svibler fra sangvenner i koret. Jeg har takket i egen mail, men her er altså bilde for dem som vil se! Tusen takk igjen, jeg er veldig glad i svibler så det passet veldig bra.
I går kveld kom Ingrid hjem, i dag har hun og han far gjort julerent i huset. Så nå er det ryddig og lukter av grønnsåpe i hele huset.
Mang slags juleforberedelser! Her er skikkelig arbeidskar som stod hele dagen i går med slagboremaskin og fjernet betong ved inngangen til Binahuset. Kjempejobb! Til å komme i julestemning av, spør du meg..... :-) Heldigvis kom det masse snø i går, så alt betongavfallet er godt gjemt under en snøhaug....(det blir jo fint når snøen smelter da....., blir heldigvis ikke før ETTER JUL!!

Jeg har vært en tur på sykehuset i dag, og fått målt blodprosenten. Den var 10.0, og det er ikke så værst. Det ble derfor ikke noe blodoverføring nå, måler igjen i romjula. Så får vi bare håpe at formen blir sånn noenlunde.

Tida omkring jul er alltid spesiell. Da er en mer i kontakt med egne følelser og ettertanke omkring det som har vært, og det som evnt. vil komme. Det er jo også kjærlighetens høytid, med glede og samvær med sine nærmeste.
Jeg skal glede meg sammen med familien, og ta vare på øyeblikket! Livet leves NÅ!

GOD JUL vil jeg ønske alle som titter innom!!

1 kommentar:

  1. Jeg er og så heldig at jeg har en julerose som jeg fikk i fjor. Den sto med knopper ute i bedet ved inngangen før snøen kom. Håper den overlever kulda, godt den er dekket av litt snø nå da., nydelig blomst.
    Håper du får være i bra form i jula Inger. Kos dere!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.