mandag 15. november 2010

Mens tiden går

Nå når jeg er i rimelig god form, har jeg tatt fram symaskinen, og koser meg med å sy. Det er jammen kjempe-lenge siden sist.
Som en ser av motivet, så er det litt inspirert av den høytiden som nærmer seg snart.
Men jeg sier ikke hva det er. Det kan være en hemmelighet siden det snart er jul.

Ellers har jeg vært på Møteplassen hos Kreftomsorg Rogaland i dag. Annenhver mandag samles kvinner som er rammet av bryst- eller underlivskreft til lunsj i Haugesund. Det er verdifullt å treffe andre i samme situasjon. Gå gjerne inn på nettsidene og se, der er oversikt over tilbud til kreftpasienter og der kan faktisk finne tips til julegaver - og så støtter man samtidig en god sak...

For øvrig er det forberedelser til ny tur til Haukeland som er på programmet. Hele kroppen gruer seg til ny kur! Derfor er det veldig greit med ting å gjøre fram til jeg reiser onsdag morgen. Håper jeg kan få kur, men håper samtidig at bivirkningene ikke blir så heftige denne gangen.

4 kommentarer:

 1. Søm er god terapi!!
  Lykke til i Bergen.

  Klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Kjempefint, ser veldig spennende ut,håper og håper med deg at du får det lettere denne gangen!!!!!!!!!!!!!!!!For det fortjene du!!!!!!!!!!!!!!!!:)))KLEEEEEM fra Unni

  SvarSlett
 3. Ååååhh, nå blei eg imponert :) Så fint d va :) Må få ta ein kikk på den snertne symaskinen din neste gong eg e på besøk :)Nå blei eg o inspirert t å sy litt :)

  Lykke t! Håpe du får sy masse framøve å at d nesten ikkje blir bivirkningar!

  Klem Vigdis

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.