onsdag 22. september 2010

Som dagene går....

Se for en flott bukett som hang på døra hos oss da vi kom fra Bergen på søndag!! Den var fra den alltid omtenksomme og rause sjefen og alle de andre på min arbeidsplass!! Det passet perfekt! Så flott å ha noe fint å se på i disse tøffeste dagene. TUSEN TAKK!! Jeg har takket Marie på sms, og jeg kommer innom så snart jeg er i stand til det..

Det er en stor verdi å ha mulighet for kontakt med arbeidsliv og kolleger når en er satt til side pga sykdom. Gjennom hele mine lange syke-perioder har det alltid vært godt å stikke innom!
De siste to dagene har vært litt tøffere enn det jeg trodde på mandag. Jeg hadde tiltro til at de kvalmestillende tablettene (Zofran) skulle gjøre dagene bedre, men all medisinering har sine sider, les: bivirkninger. Disse gir hodepine og trøtthet. Så jeg har ikke følt meg god, trøtt hele tiden...
Jeg har gjort ferdig en egenkomponert høstduk. Begynte på den i fjor, og tenk så har den blitt ferdig nå i høst. Jeg har jo skrevet før at blomster i alle varianter gir meg inspirasjon til kreativ aktivitet. Men det er ikke alltid at det kommer konkret til uttrykk..
Tusen takk til alle som sender mail, sms o.l. om at de tenker på meg! Det varmer skikkelig!!

3 kommentarer:

 1. Å så kjempefin duk!!! Nydelig søm og former, ser det er mye arbeid ja, gratulerer med den!!
  Håper du kommer deg etterhvert nå, og slipper disse dumme bivirkningene! Vi er mange som stolte av deg og full av beundring for måten du takler alt du må gå igjennom av behandling og plager!! Du er knallgod !!
  Klem og klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Aldeles nydelig duk du har sydd. Du er virkelig kreativ og kunstnerisk. Blomster gjør godt.
  Tenker på deg og familien, ofte!
  Marit

  SvarSlett
 3. Jeg vet jo at duken er fin jeg!!!
  Tusen takk for en kjempehyggelig helg i på Karmøy. Et vindstille Karmøy i strålende sol og 16 grader. Middag ute i t-skjorte! Alle minner om kuling og regn er glemt! Klem fra Hanne

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.