søndag 5. september 2010

Hver dag er en sjelden gave

Herlig søndag! Etter en liten "helvetesuke" med mye kvalme og kaos i kroppen, er det deilig å våkne til en ny deilig dag - med mulighet for å gå morgentur i Bjørgene:
Først ruslet jeg rundt i hagen og tok morgenbilder av blomstene. Det kommer nok flere av dem senere. Blomster betyr veldig mye for meg som uttrykk for liv, glede og til inspirasjon.
Det er veldig godt å komme seg ut, og kjenne at kroppen fungerer sånn noenlunde. Det er så rolig gjennom byggefeltet, folk ligger ennå. Og septembermorgenens klare luft begynner å gjøre seg gjeldende.
Det er fuktig i gresset, og tusenvis av edderkoppnett i gress og lyng -men også i trærne!
Gode støvler må til når det er så vått i gresset. Takk for turen!

For dem som lurer på hvordan det blir med behandlingen framover, så kan jeg bare si at neste kur blir 16. sept (legges inn på Haukeland 15.) Så er det tre uker til neste kur, som jeg evnt. kan få i Hgsd.
Etter tre kurer tas det nye CT bilder for å se om behandlingen har hatt effekt. Så avhenger det jo av resultatet og hvor mye kroppen tåler hva en gjør videre.

Jeg kan jo ikke tenke i lange løp. Prøver å holde fast ved at LIVET ER EN GAVE og at hver dag har en skinnende mulighet uansett livssituasjon!
Ha en fortsatt fin søndag! SEE U!

3 kommentarer:

 1. Så flotte bilder, det så ut som en fin morgentur :)

  SvarSlett
 2. Hei Inger!
  Det berører meg å følge deg i bloggen,- gjennom de flotte bildene og ordene. Å lese det du har samlet her setter livet i perspektiv og viser oss hvor skjørt livet egentlig er. Takk for at du deler med oss. Dette må gå bra, ønsker sterkt å se deg i Scala igjen.
  Hilsen Ragnhild Galtung

  SvarSlett
 3. Kjære Inger
  Du skriver en flott blogg må jeg si. Det er virkelig berikende og tankevekkende å følge deg. Du målbærer det du gjennomlever med en sterk personlig stemme som berører oss alle. Vi sørger med deg, men gleder oss også med deg når du fryder deg over dagen i dag, naturen, litteraturen og livet. Fantastiske bilder.
  Stålsett deg for neste runde, og bevar troen på at dette har effekt. Jeg har tro på "søster Platina".
  Jeg kommer til vestlandet fredag 24.sept og blir til 27. Treff med gamle venninner. Passer det om jeg kommer til dere fra søndag til mandag? Stor klem fra Hanne

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.