tirsdag 31. august 2010

Klageadgang

Nei, nå må eg klaga litt! For en påkjenning det er for kroppen å gå gjennom det jeg gjør nå. Jeg unner ikke min verste fiende å gå gjennom dette. I går var en svart dag. Kjempekvalm, og kroppen er fullstendig i ulage. Svetter og fryser om hverandre, nesten som ved influensa. Håpet er jo at giften kan virke.

I dag har jeg vært litt bedre, har ruslet en liten "senilrunde" samt dusjet. Men da driver svetten.. Og jeg sover mye.

Et par bøker jeg har lest i det siste, kan anbefales:
"Barnepiken" av Cathryn Stockett. Denne handler om forholdet mellom svarte hushjelper og deres hvite fruer i Sørstatene på første halvdel av 60-tallet. Boka er lett å lese, og er en god kultur og miljøskildring.
"Å telle duer" av Marie- Sabine Roger var sommerens lektyre i leseklubben. En søt liten fransk bok om forholdet mellom en mann og en eldre dame som møtes i parken for å telle duer... De utvikler etterhvert et varmt vennskap. Artige betraktninger!

Akkurat for tida er ikke lesekapasiteten så stor (Jfr over), men en kan jo håpe på bedre dager snart. Da gjelder det jo å bygge seg opp til neste kur....

2 kommentarer:

  1. huff, ja det er nok sterke saker du får i deg! Håper du kommer deg litt innimellom!

    SvarSlett
  2. Oi,stakkars deg,alt du må tåle! Skulle ønske jeg kunne gjøre noe så det ble lettere for deg!! Bra at du får sove, så du slipper å kjenne bivirkninger hele tiden.. Så kjekt å få anbefalinger på bøker, jeg skal jammen lese de:) Har lest litt bøker i sommer, sikkert noe som "alle" har lest forlengst,har fått sansen for Cecilia Samarin,s "Drømmehjerte" og "Senor Peregrino" Og så en bok som heter "Øya" av Viktoria Hislop. Like gode alle tre:) Håper du kommer deg fort og kan fortsette med å kose deg med bøker:)))

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.