søndag 22. august 2010

Uro i hverdagen

Først må jeg si tusen takk for alle kommentarer, og hyggelige hilsener jeg har fått på flere måter de siste dagene!!! Det varmer skikkelig!

Nå er det slik at verden raser på en måte sammen når en får en dårlig beskjed som vi fikk på Haukeland på onsdag. En reiser gråtende hjem igjen, orker ikke å ta inn verken nyheter eller andre ting på radio. En er liksom i sin egen boble.

Så kommer en hjem til kjøkkenvekten Gunda - som står der og minner om det alminnelige livet. Så spiser man fiskegrateng til middag og besøker gamlemor på 91 på sykehjemmet...
En klarer ikke å være i sjokket og sorgen hele tida, det er godt med et lite besøk, dra og handle, og i går jobbet jeg faktisk i hagen. Men jeg kan love dere at uroen og klumpen i magen er der hele tida likevel.
Middagsblomstene eller soløyene, som de også kalles har nesten blitt mitt varemerke. Mange har fått av dem etterhvert. Her er noen flotte eksemplarer! De er ikke så fine i år altså.


Fredag ringte legen, og fortalte at jeg skal innlegges på Haukeland, og begynne med en cellegift behandling som heter Cisplatin. Vi leste litt på nettet, og etter det jeg forstår, har den store bivirkninger! Nå bruker jeg helgen til å forberede meg på dette. Hele kroppen stritter i mot, jeg gruer meg!!

Så derfor igjen: Tusen takk for omsorg og støtte! Jeg trenger det nå

6 kommentarer:

 1. Kjære kjære Inger:)
  Så bra at du får ny behandling så snart!!! Men jeg forstår godt at du gruer deg..Skulle ønske at jeg kunne hjelpe deg med å gå denne mila,jeg tenker veldig mye på deg!!Men dette klarer du,vi er mange hjerter som er kjempeglade i deg!:)))))Du er et stort forbilde for meg, bare så du vet det !!!
  Kleeeemmm fra meg :)))

  SvarSlett
 2. Vi tenker så mye på deg nå Inger! Det er vel mye å ta inn over seg, og jeg synes at du er sterk! Men du må la følelsene slippe til òg! Godt at du flykter inn i hverdagen, nyt den! Og lykke til med kuren; det er bare å bite tennene sammen! Dette MÅ du bare klare, som du har gjort før!! Klemmer fra Ingunn:)

  SvarSlett
 3. Stå på Inger!! Det er noe dritt med den cellegiften, men det må jo til. Ønsker deg styrke og pågangsmot i ukene som kommer. Er med deg i mine tanker og bønner . Varm klem fra Elise :)

  SvarSlett
 4. Legger inn kommentar flere steder, er litt uvant med dette; vi tenker på deg og er sikre på at dette vil du greie, kjære Inger! Lykke til med alt! Varme hilsener fra Ingvild med familie

  SvarSlett
 5. Kjære Inger.
  Varme tanker og veldig mye håp. dette klarer du gode venninne! klem fra meg

  SvarSlett
 6. Stå på, Inger. Tenker på deg. Ta fram pågangsmotet og kampviljen. Dette klarer du.

  klem fra Randi

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.