torsdag 20. mai 2010

En herlig dag!

Onsdag var det veldig flott vær her i Bergen. Etter et lite besøk på "pusterommet" (treningsprosjekt startet av Grethe Waitz for kreftpasienter under mottoet "aktiv mot kreft"), fikk vi gratis kort til bruk på gondol-banen til Ulrikken. Nettopp med tanke på å få kreftpasienter ut på tur. Og vi dro til toppen i fina-veret!
Her på vei opp med banen, den andre på vei ned...
Flott utsikt fra den store varden på selve Ulrikken. Jeg klarte å gå ca en halv time i terreng på mine såre føtter. Damen på bildet er fra Bømlo og heter Kari. Vi er mye sammen disse dagene.

Etterpå fant vi oss ei fjellhylle der vi bare la oss ned og nøyt sola. Deilig!! Var ikke tilbake til hotellet før nærmere halv seks, akkurat i tide til å få oss litt middag.

4 kommentarer:

 1. Så flott Inger:)) Ja du er knallflink og så positiv :)) Deilig med sol på kroppen nå etter den lange vinteren! Håper du får mange solskinnsdager mens du er i Bergen:) Ellers gjør vi en vri idag, skal faktisk gå tur i Bjørgene, med KM-Haugesund, gleder oss til det, skal få guidet tur!!Så blir det ungdomshuset etterpå:)

  SvarSlett
 2. Hei!!
  Jeg ble mektig imponert over den finne bloggen din. Du er utrolig flink til å se detaljer og å gjøre det fint. Takk for kakeoppskriften. Lenge siden vi har pratet nå. Har vært bortreist hver helg i mai. Denne helga er det bryllup i Grimstad. Håper vi kan snakkes neste helg. Lykke til med videre behandling. Tenker mye på deg. Klem Brit

  SvarSlett
 3. Det var så dumt at jeg ikke var hjemme på torsdag, dere var uheldige med timingen... Håper at dere tar turen igjen snart! Så skal jeg passe på å ha batteri på mobilen :)

  SvarSlett
 4. Marit Bjørnestad25. mai 2010 kl. 23:03

  Herlig tur til Ulrikken, og tenk du fant ei sprekk i landskapet varmt nok til å kaste klærne.
  Vi har fått båten på sjøen utenfor huset, har kjørt forbi heimen din til Karmsundet en gang, morsomt å se det fra sjøsiden, annerledes.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.