tirsdag 26. juli 2011

Til ungdommen

Hallo til alle som titter innom, og lurer på hvordan det står til med meg. Da må jeg bare si at det har skjedd mye med meg, om ikke like mye som alt som har skjedd rundt en siden fredag. Jeg vil også være med i rosemarsj, og vil gjerne bidra med denne flotte store rosebuketten...

Jeg har også bilde av noen flotte valmuer tatt i Palestina i 2005. Blomster kan være symbol på kraft og styrke midt i en vanskelig situasjon.
Det har vært utrolig og sterkt å følge med på ungdommenes historier, og det samhold situasjonen utvikler. Gudstjenesten i Oslo domkirke på søndag var også sterk og veldig givende.

Når det gjelder meg, så har jeg stadig dårligere pust, svært nedsatt muskelstyrke og hetetokter. Jeg var innlagt sykehuset torsdag til fredag. Først fikk jeg vite at lungene var fulle av væske, og det måtte tappes med en gang. Men NEI kl23 fikk jeg vite at det ikke gikk an å tappe.
Det er spredningen som gir pustevanskene - og de de har bare blitt værre de siste dagene. I går var nok siste gangen jeg sleit meg opp trappene hjemme.
Vi ringte kommunen, og de var på pletten med en gang. Med seng, toalettforhøyer og toalettstol. Med aktiv hjemmetjeneste (ingerimyrenmannen) går dusj og påkledning også greit. I natt lå vi første natt i hovedetasjen hjemme. Og på da dagtid har jeg verdens beste utsikt til Karmsundet.

Så tar vi en dag om gangen, og støtter oss til at
"Håpet er ikke å løfte blikket langt fram, men å ta et steg av gangen"
Biskop Helga Haugland Byfuglien

13 kommentarer:

 1. Kjære Inger! Jeg tenker på deg og dine - og jeg ber for dere hver dag! Varm klem fra Brita

  SvarSlett
 2. Godt å høre at du får god hjelp, vi tenker mye på deg! Klemmer fra hele fam. Bringsvor Nilsen!

  SvarSlett
 3. Kjære Inger!
  Jeg har en god kollega som jobber i hjemmetjenesten i sørfylket som sa noe fint som jeg aldri kommer til å glemme: " jeg er så heldig at jeg får arbeide blant de som ligger på hedersplassen, - de ligger i stuen".

  Den som er på hedersplassen har krav på det aller beste, selv om vedkommende ikke krever det.

  Ønsker deg alt av det gode, Inger!

  Hilsen Ragnhild

  SvarSlett
 4. Kjære Inger!
  Har fulgt deg litt her fra New York, etter at jeg leste om bloggen din i Kjerkebla. Sterkt å lese det du skriver.
  Vil bare ønske deg gode dager midt i sykdommen.

  Hilsen Marit

  SvarSlett
 5. Kjære deg!
  - en stor varm sommerklem til deg, håper det er noe som kan lette pusten din litt i det daglige, og at solen varmer deg med sine stråler!!
  - tenker på deg og sender deg litt god energi!!
  Jorunn

  SvarSlett
 6. Kjære Inger.
  Var en tur på Vikse hos Marit og Arne da Marit fortalte om bloggen din. Du har vært i tankene mine siden jeg flyttet til Molde. Nå har jeg både smilt og grått mens jeg har lest alt du har delt av livet ditt på bloggen. Tenker på deg og ønsker deg gode dager sammen med dine nære og kjære. Klem fra Hilde

  SvarSlett
 7. Kjære Inger
  Takk for alt! Hanne

  SvarSlett
 8. Kjære Inger!
  Vidar sitt flagg på halv stang i morges fortalte at noe var skjedd, det svaiet så fint på haugen hans mellom trærne.Skydekket var lavt og det var så stille.

  På veg til butikken møtte jeg en felles kjenning, vi felte noen tårer og delte gode ord.
  Ville så gjerne ha fulgt deg til det siste hvilested, men neste uke er jeg i utlandet med et av barna. Jeg kommer til å følge deg i tankene.

  Takk for alt Inger, takk for alt du har delt, takk for gode samtaler og samsangen i Scala.

  Ragnhild

  SvarSlett
 9. Takk kjære søster.
  Din tid er over. Vi gråter ikke med deg lenger, men for deg. Takk for samtalen i går. Takk for alt du var for oss. Hvil i fred. Våre tanker og gode klemmer går mest av alt til Olav. Ingrid og Erlend på denne tunge dagen. Kåre.

  SvarSlett
 10. Hvil i fred Inger...

  Erna

  SvarSlett
 11. Takk for alt du har delt gjennom bloggen, du har vist en utrolig livsglede. Hvil i fred.

  Anne

  SvarSlett
 12. Hvil i fred min kjære barndomsvenn, din enorme styrke kommer frem i bloggen din og vil kunne være til hjelp og støtte for andre i lignende situasjoner!
  - jeg er så glad for at jeg fikk besøke deg 16. mai, vi hadde en utrolig hyggelig kveld med masse mimring..... 40 år var visket vekk..
  Tankene går nå til dine kjære i denne vanskelige tiden.


  Jorunn

  SvarSlett
 13. Inger har virkelig lært oss noe om å leve mens man lever.Takk for alt og hvil i fred!Sonny

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.