onsdag 5. januar 2011

Siste om helså

Så var vi akkurat hjemme igjen etter ny tur til Haukeland - med CT bilder og evaluering denne gang.
Jeg hadde ikke med PC denne gang, derfor er jeg raskt i gang med opplysninger om situasjonen - siden jeg vet det er mange som visste om undersøkelsene nå, og dermed er spente på nyheter!
Det er noe økning i svulstene, men innenfor det som karakteriseres som relativr stabilt. Altså noe behandlingseffekt. Teknisk sett er det ingenting i veien for å fortsette med flere behandlinger nå, men sammen kom vi fram til at vi tar en BEHANDLINGSPAUSE I TO MÅNEDER. Dette mest fordi jeg føler meg sliten, men etter et lite opphold vil man i tillegg mer kunne se hvordan kreften utvikler seg UTEN denne krevende behandlingen.
Dersom det blir øket vekst, vil jeg da kunne ha 3-4 behandlinger til...
Så nå skal jeg bruke ukene som ligger foran til å "komme meg til hekter".
Håper dette var til å forstå, bare spør! Og dessuten kommer det mer info etterhvert....

Og så vil jeg med det samme takke dem som har sendt sms og mail de siste dagene! Det er ikke så godt å få svart etterhvert - med alt som skjer på et sykehus.

3 kommentarer:

 1. Kjære Inger.
  Godt å få høre fra deg. Og også godt for deg å få hvile deg litt fra behandling, du har hatt det utrolig tøft i høst!!Håper du får kose deg hjemme nå, goe KLEM fra Unni

  SvarSlett
 2. Kjære kjære Inger. Jeg har tenkt mye på deg, og vært spent resultatene. Dette var vel kanskje omtrent som du ventet? Jeg unner deg virkelig pause nå, men det blir nok spennende å se om det om to mnd er stor forskjell i utviklingen. Uansett tror jeg det bra for kroppen din med hvile. Jeg er hjemme i dag og i morgen hvis du har tid til en prat. Prøver evt å ringe deg. klem fra Hanne

  SvarSlett
 3. Kjære Inger. Dette var en bedre melding enn jeg hadde våget å håpe på. Samtidig forteller det at dere er nødt til å fortsette som dere har gjort nå i årevis, leve i øyeblikket og være fornøyd med å tenke en dag om dagen. Hvordan det må oppleves, er et studium verdt.
  Jeg ringer snart. Klem fra Lillian

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.