mandag 25. oktober 2010

Alle mine luer

Som været skifter om dagen! Etter snøfall torsdag og fredag, har det vært ei nydelig helg med strålende sol. I dag mandag hadde jeg også innstilt meg på en strålende dag, MEN våkner til grått og regn...
Uansett vær er det godt å ha varme og gode hodeplagg nå om høsten. Jeg etterlyste hodeplagg tidligere siden jeg kom til å miste håret pga cellegiften. OG SE HVA JEG HAR FÅTT!!!! Fine luer og skjerf. Tusen takk til dem jeg har fått dem av. Jeg liker godt alle sammen, og kommer nok til å bruke dem mye!
Men så er det jo det da - at jeg har ikke mistet håret! Onsdag var jeg og klippet meg ganske kort riktignok, så luene kommer uansett til god nytte!

I morgen tidlig går turen til Haukeland igjen. Og jeg er veldig spent på om jeg skal fortsette behandlingen eller om den blir avbrutt. Jeg skal nemlig ta nye CT-bilder i morgen, og da vil jeg få vite om behandlingen har hatt effekt.

De som er interessert får følge med på bloggen utpå dagen på onsdag. Takk for all omsorg og omtanke, jeg trenger det virkelig denne uka! Ønsker alle alt godt og en fin uke!

2 kommentarer:

  1. Her bare snør det ! Masse lykke til, vi tenker på deg :)

    SvarSlett
  2. Godt at du er godt skodd for vinteren,hehe:))
    Tenker masse masse på deg og ønsker deg alt mulig godt for neste undersøkelse!!!! Håper så inderlig at du får fortsette med kuren og at alt er bra!!! KLEEEEEMM fra Unni

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.