søndag 13. juni 2010

Hjemme igjen

Det er godt å ha kommet hjem, og etterhvert falle til ro... Det er søndag kveld og tanken på å slippe å pakke vesken og innstille seg på reise er god.
I dag har jeg fyllt ut reiseregning-søknad for over 7000,- - så nå er det også gjort. Det gjenstår å se hvor mye jeg får dekket. Etter at pasientreisene ble overtatt av helseforetakene med et sentralt reisekontor i Skien, er det hele blitt ganske tungvint og uforutsigbart for pasientene... "Alle" snakker om sine frustrasjoner angående dette - og det burde være unødvendig når en sliter med alvorlig sykdom!
Det er da det gjelder å ikke bruke for mye krefter mot et tungvint byråkrati!!! Men det kan være et dilemma her, hvis ingen orker å klage eller si fra kan det ikke bli noen endring...

Men men nå skal hvertfall jeg kun stelle mine sår for en stund, så får vi se hva som skjer når oppgjøret kommer - engang til høsten..... (= veldig lang saksbehandling)... SUKK!

2 kommentarer:

  1. Så kjedelig da, håper du får pengene dine igjen snart!! Og kan bruke de på noe hyggelig! Håper du får en god sommer fru Ingerimyren;-)

    SvarSlett
  2. Trist at et digitalisert samfunn som vårt ikke skal klare slikt kjapt!!
    Velkommen hjem til Haugalandet, i dag badet i sol med nordavind, velkjent sommervær. Da får du lege dine sår.. håper det blir gode behandlingsfrie dager. Klem fra Marit

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.