tirsdag 1. juni 2010

Flotte dager i Bergen

Nå har jeg seks behandlinger igjen!! Yes, begynner virkelig å telle ned! Huden i stråleomradet begynner å bli "solbrent"... Det klør og det brenner, men det får så være bare behandlingen har best mulig effekt - og det håper jeg jo....!
Skal til legen i morgen, og det er mulig jeg avbryter cellegiften nå. Problemene med hender og føtter har bare blitt værre etter siste kur - til tross for veldig lav dose.... Vi får høre hva legen sier......
I dag har Ingrid og jeg vært på tur til Gamle Bergen. Her har Bergen bymuseum samlet mange gamle hus fra forskjellige steder i Bergen. Vi hadde guidet tur, med mye informasjon om gamle tider.
I lysthuset satt Edvard Grieg og skrev på et av sine mest kjente verk. Her var flott utsikt til Sandviken og over mot Nordnes.
Her er selve lysthuset. Kjempefin plass, og i dag er det sjøbad like nedenfor.

Denne gamle telefonboksen stod ved inngangen - morsom!
Ellers var det flott parkanlegg med andedam. I hovedhuset var det restaurant, og der spiste vi lunsj i sola! En herlig dag! En tur hit kan absolutt anbefales hvis du kommer til Bergen.

1 kommentar:

  1. Så flott at du får være litt turist også, mens du er i Bergen, kjekt å få litt "kultur":) Sånn er vi ikke flinke til i det hele tatt!!Håper det går bra hos legen,lykke til:):):)Håper så inderlig at de kunne finne opp en cellegift til deg som ikke ga deg slike bivirkninger!!!!!!!!Kleeeem:)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.