onsdag 8. juni 2011

Blå pyjamas

Så ble det blå pyjamas og nettingtruse på meg likevel. Med 39,7 i feber tirsdag morgen, var det bare å ringe sykehuset og si at jeg må visst få lov til å komme til dere likevel. Og her stod det enerom og ren seng og ventet på meg.
Sykepleire og leger parat til å hjelpe. Etter blodprøver, urinprøve og røntgen av lungene blir jeg nå behandlet med antibiotika intravenøst mot lungebetennelse og urinveisinfeksjon. Feberen har heldigvis gått ned, og idag føler jeg meg mye bedre. Jeg slapp å tappe væske fra lungene denne gangen, og det er jeg glad for. - for det var smertefullt sist.

I går sov jeg store deler av dagen, men hadde hyggelig besøk på ettermiddagen. De hadde med nystekte vafler, blåbærsyltetøy og kaffi. Veldig kjekt!
I kveld kommer 3 venninner (lunsjgjengen) hit. De har med seg div medbrakt de også. Gleder meg til det! Så mine avtaler denne uka flyttes altså hit! Veldig gode venninner! Jeg er så takknemlig!

For øvrig i dag har jeg hatt fysioterapi for å stimulere pust og lunger. Ny erfaring, men veldig godt å bli tatt hånd om også på den måten. Så har vi altså funnet ut i dag at de har trådløst nettverk her, så med min gode venn MacBook går det an å blogge fra sykesengen!

Takk til alle som er innom bloggen min, nå er jeg passert 20.000 besøkende - og det på ganske kort tid. Jeg vet at det ligger ganske mye omsorg bare i tallet...

Til slutt en liten kommentar til bildet øverst: Det er Lobelia som er plantet i min mors gamle bakebolle. Den pleide hun å lage kakedeig i før jul, på sånne deiger som skulle hvile over natten! Koselig å kunne ta den i bruk på en ny måte. Håper bare ikke Lobeliaen er helt druknet innen jeg kommer meg hjem igjen....

Jeg må bare være flink jente nå, og bli værende her så lenge de sier! Ha en fin kveld!