mandag 11. april 2011

Bergen i regn - som vanlig...

Så er jeg på plass på Haukeland. Etter en lang og skranglete tur i en gammel Maxi Taxi fra Haugaland Taxi. Fytti grisen! Den store Helse-ekspressen var helt full, og taxien var helt full. Masse folk på mandag morgen. En skal være frisk for å være sjuk!

Her på Kreftpost 1 har jeg fått tatt blodprøver, snakket med sykepleier og undersøkt av lege. Jeg har time i MR i morgen kl 12.00. Får nok ikke svar på den før onsdag ettermiddag eller torsdag. Jeg skal også i såkalt simulator i morgen, dvs å stille inn stråelmaskin for strålebehandling av nakkevirvlene. Jeg har installert meg ene og alene på et stort to-sengs rom. Her er ikke trangt om plassen!

Så må jeg vise hva jeg var i gang med da det begynte å vise seg symptomer på hjernesvulst: Maling av vitrineskap! Sånn så det ut før oppstart.
Det var en kjempejobb å tape alle de små vinduene!
Innvendig og utvendig taping......
Etter 3 strøk maling er skapet endelig ferdig. Det stod lenge med bare ett strøk i håp om at mi helse skulle bli fort bedre. Det lot vente på seg, og heldigvis gjorde min "bedre halvdel" siste finish. Synes resultatet ble bra, men du verden for en jobb!
Tror kanskje jeg ble litt inspirert av Jorunns Hobbyblogg. Heldigvis har vi ikke flere potensielle furumøblement som trenger fargeskift!