mandag 21. februar 2011

Enda en spennende dag for "Josefine"...

Nå vet jeg det er mange som følger med meg, og lurer på hvordan denne dagen har gått. Derfor haster jeg inn på bloggen så fort jeg kan:
Vi har fått beskjed i dag om at jeg har en avgrenset svulst i høyre hjernehalvdel, str 12-13mm. Den kan behandles med laserkniv på nevrokirurgisk avd på Haukeland. Ventetid på slikt er ca to uker. Inntil dess skal jeg gå på de samme tablettene som jeg har begynt på - Decadron. De har foreløpig ikke hatt ønsket effekt. Dette følges med på av lege, så får vi ta dagene som de kommer framover.
Vi hadde samtale med lege i dag ca 14.30, og jeg valgte å reise hjem etter det. Vi har jo kort vei til sykehuset, og det er godt å være hjemme. Har avtale med legen på onsdag i første omgang.

Vi opplever nok at vi har fått en beskjed sånn over middels i forhold til "worst case scenario" i dag. Denne behandlingen har man gode resultater på, en kan dermed håpe på bedre dager og mer tid.
En annen viktig ting er at denne type behandling kan gjentas hvis det skulle dukke opp nye svulster i hjernen på et senere tidspunkt.
Så får jeg bare igjen takke for masse omtanke, kommentarer og meldinger. Det varmer skikkelig!!!
Hjertebildet må fram igjen. Livet er skjørt, det vi har er øyeblikket og hverandre. Og hjertet er igjen tegn på kjærligheten - som er det største av alt!

Nå er jeg sliten, og trenger sterkt til en hvil. Alt godt til alle som ser innom!