tirsdag 11. januar 2011

Lesegruppe og innekos!

I går var jeg på lesegruppe hos Hanna. Hun hadde pyntet med rosa lys, varme i ovnen - koselig innemiljø helt perfekt for innendørs ramme rundt gleden over å lese bøker.... (Ute var det surt og kaldt regnvær)
Vi hadde for oss boka "Imot kunsten" av Tomas Espedal. Boka er av mange karakterisert som poetisk og filosoferende. Ikke noen typisk sengelektyre akkurat, egner seg mer som formiddagsbok for pensjonister, iflg Grethe. Espedal blir av noen sammenlignet med Knausgård, men med et mye strammere uttrykk. Her har vi hele livet i en liten tynn bok! I motsetning til Knausgårds "Min Kamp" i seks bind, PUUH - andpusten av mindre....
Vi hadde framme mange forslag til litteratur framover, men fallt ned på Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai av Mary Ann Shaffer. Ved å trykke på koblingen kan du lese litt mer om den. Er det noen andre der ute som har lest eller har noe å kommentere om den boka??. Etterpå skal vi ha bøkene til Carl Frode Tiller, Innsirkling 1 og 2. Noen som har lest disse? Legg merke til at jeg har tilføyd en litteraturblogg til blogglista mi til venstre på siden.... Mer om bøker senere! See you!