fredag 3. desember 2010

Isroser i advent

Etter lang tid med sprengkulde, er det nå blitt skikkelige frostroser på vår glassveranda. De er ganske fine og nesten kunstneriske!
Kulden hindrer meg i å gå min daglige tur. Jeg vil ikke trekke den kalde lufta langt ned i lungene, dessuten bruker jeg så mye krefter etter turen på å få varmen i kroppen. Jeg har jo så lav blodprosent også, så jeg har lett for å fryse. Når jeg må forflytte meg ute, har jeg heldigvis min mors svært gamle pelskåpe. Og den bruker jeg med stor frimodighet selv om det ikke akkurat er så politisk korrekt med pels.. (ingen har slengt ekle kommentarer, heldigvis :-))
I morgen meldes snø, da forsvinner kanskje isrosene..
Her er bilde av adventskransen som tas fram hvert år. Veldig greit med en ferdig-laget som bare er til å ta fram og sette direkte på bordet...
Og hos oss er det lilla som gjelder helt fram til jul.
Ble så inspirert av Underbara Klara til å plante en svibel i en gammel skål med stett. Det ble ganske fint med enkle midler.

I går spiste jeg komlemiddag på Kafe Bjørnson - kirkens bymisjons kafe like sør for Rådhusplassen. Kafeen og maten var en svært positiv opplevelse, og anbefales på det varmeste. De har både påsmurt og varm mat. Og selvlagde engler for salg, veldig fine!

Ha ei fin helg alle som titter innom!