søndag 28. november 2010

God advent-søndag!

Første søndag i advent, deilig puslesøndag i heimen.... Fram med staker og stjerne. Enkel advents-stake her i huset. Noen telys, kongler og grantuster på et fat og VIPS så er det nok til å markere tiden nå fram mot jul. Jeg kan avsløre at denne er fra i fjor, Kanskje jeg tar bilder av årets etterhvert når jeg er ferdig pyntet., hvis jeg blir det da!
Når helsa ikke er på topp, er det også flott å kunne sitte hjemme i sofaen og shoppe julegaver. Så nå er det ordnet opptil flere, bl a til han jeg bor sammen med:
Akkurat lik dress som Gelius hadde på Senkveld på fredag......hi,hi (Nei, han jeg bor sammen med er nok ikke så ekshibisjonistisk som Geliussen - heldigvis!) Men jeg handlet hos dem som har designet denne dressen..... Hysj!

I går klarte jeg jammen å være med på et "handleraid" til Sør-fylket med damene. Det gikk fint, faktisk! Klarte å svi av noen penger på
- Fem høns
- Sandnes garn
- Figgjo
- Steintøykjelleren på Ålgård
- IKEA (faktisk var de utsolgt for lilla lys....)

Godt å ta det med ro i dag da. Nå skal jeg til min gamle mor på sykehjemmet og henge opp advents-stjerne. Siden blir det bursdagsfeiring (kveldsmat) hos min bror. Gleder meg!

Kos dere på denne kalde adventsøndag alle sammen!! Og ikke minst sammen med barna i hele adventstida..... Nå er jeg i bedre form, kommer sterkt tilbake!