søndag 10. oktober 2010

På hybel i Bergen


Så var jeg hjemme igjen etter 3.kur på Haukeland. Her er et lite bilde av mitt krypinn den første natta. Avdelingen var mer enn full, så jeg fikk en seng like innenfor døren på et dobbeltrom. Det var en ganske fin liten hybel, men heldigvis fikk jeg mer plass rundt meg etterhvert. Det ble jo mer praktisk i forhold til apparatur og besøk f.eks. Kuren gikk forholdsvis greit denne gangen også, bare at jeg fikk to enheter med blod i tillegg til 6l saltvann og 1l cellegift. Mye inn og mye ut!! Det er en stor påkjenning for kroppen!

Neste tur til Haukeland blir 26. oktober, og da vil det bli tatt nye CT-bilder. Så da vil jeg få svar på om behandlingen har hatt effekt. Det blir jo veldig SPENNENDE!

Så vil jeg bare minne om rosasløyfe-aksjonen som pågår hvert år i hele oktober. Du kan støtte aksjonen ved å kjøpe rosa produkter fra kreftforeningen eller på butikker som er sponsorer for aksjonen, f.eks alle Coop butikker. Ved å bære rosa sløyfe i oktober viser du solidaritet med brystkreftrammede over hele verden...

Ha en fin uke!