torsdag 14. oktober 2010

Mimrestund

Her går dagene uten særlig stor dramatikk. Med kvalme og ubehag gjelder det bare å komme seg gjennom... Men jeg er nå ute og går nesten hver dag. Det hjelper å holde seg i bevegelse, få masse frisk luft m.m Kvalmen har vært bedre denne gangen pga noen nye tabletter som jeg nå tar.

I dag har jeg "lånt" noen bilder fra Jorunns hobbyblogg til en liten mimrestund. Jorunn og jeg var ganske nære venninner i barndommen til hun flyttet til Haugesund og senere til Østlandet.

Nå har hun altså dukket opp via en felles venninne som e ein hylar på facebook! Hun er en drevet blogger i forhold til meg.. For en stund siden la hun ut disse bildene på sin blogg:

Her lekes det ivrig med dukker. og pottesveisen er på plass. På den tiden tror jeg det var min far som fungerte som familie-frisør. Han klipte mine to brødre, og så MEG!!
Her er vi blitt noen år eldre,og har plukket markblomster. Tror vi sitter omtrent der båthavna er i dag. Det virker som om det er en slags anledning i og med at vi har pyntet oss med kjole og hverdagsbunad. Jeg husker godt den kjolen, i et flott fargerikt sommerstoff. Min mor - sydamå - har sydd den.
I flott positur i en klassisk robåt! Ja, det er noen år siden, på 60 tallet en gang. Det var tider det!
Tusen takk for bildene, Jorunn!