søndag 12. september 2010

Tur i fjellheimen

Søndag kveld, og vi er tilbake fra noen dager på hytta på Hildalsstølen. Endelig ble det anledning til å komme avgårde - for å samle krefter til neste omgang cellegift. Det er fantastisk å ha et slikt sted å kunne stikke seg vekk, og slappe av! Og moderne teknologi gjør det mulig for min mann å arbeide fra hytta. Mobilt bedbånd fungerte helt ypperlig på stølen!

Hyttas "beboere" synes nok det er kjekt med litt liv i "heimen", det har vært veldig stille hele sommeren....
Det er jo tross alt sauene som regjerer grunnen sommerstid i fjellheimen. Det var ikke mange igjen av dem nå, bare noen etterslengere. Det er høysesong for sauesanking i begynnelsen av september.
Dagene har vært gode, ja! Hele siste uka har jeg ikke vært kvalm i det hele tatt, og følt meg i relativt god form. Men nå kjenner jeg at hele kroppen er i ferd med å innstile seg på det som skal skje i slutten av uka. Jeg reiser til Haukeland på onsdag, etter blodprøver blir det ny kur på torsdag! De første dagene er jeg ganske dopet med kvalmestillende, men uka etter blir nok en ny dårlig uke. Jeg gruer meg, MEN hvis bare behandlingen kan virke....

Igjen: Takk for respons!!!