onsdag 22. september 2010

Som dagene går....

Se for en flott bukett som hang på døra hos oss da vi kom fra Bergen på søndag!! Den var fra den alltid omtenksomme og rause sjefen og alle de andre på min arbeidsplass!! Det passet perfekt! Så flott å ha noe fint å se på i disse tøffeste dagene. TUSEN TAKK!! Jeg har takket Marie på sms, og jeg kommer innom så snart jeg er i stand til det..

Det er en stor verdi å ha mulighet for kontakt med arbeidsliv og kolleger når en er satt til side pga sykdom. Gjennom hele mine lange syke-perioder har det alltid vært godt å stikke innom!
De siste to dagene har vært litt tøffere enn det jeg trodde på mandag. Jeg hadde tiltro til at de kvalmestillende tablettene (Zofran) skulle gjøre dagene bedre, men all medisinering har sine sider, les: bivirkninger. Disse gir hodepine og trøtthet. Så jeg har ikke følt meg god, trøtt hele tiden...
Jeg har gjort ferdig en egenkomponert høstduk. Begynte på den i fjor, og tenk så har den blitt ferdig nå i høst. Jeg har jo skrevet før at blomster i alle varianter gir meg inspirasjon til kreativ aktivitet. Men det er ikke alltid at det kommer konkret til uttrykk..
Tusen takk til alle som sender mail, sms o.l. om at de tenker på meg! Det varmer skikkelig!!