mandag 20. september 2010

A room without view

Tilbake til heimen etter nytt opphold og ny kur på Haukeland. Denne gang med rom helt uten utsikt, men med fin bergensfrue som romkamerat.. Det er et eget liv inne på sykehus, og denne gangen kom jeg litt i klem mellom noen som hadde "røket uklar" - før jeg kom heldigvis!

Kuren har gått bra. Det er en stor påkjenning for kroppen å gå opp i vekt 6,7 kg på et døgn. Da skal jeg si man føler seg oppblåst og uvel. Heldigvis er jeg mer normal igjen nå. Vi kom hjem i går etter å ha hjulpet til med pussing av golv hos vår sønn. (Da måtte jeg og katten tape oss inne på et rom på loftet...)
Jeg er ikke så dårlig i dag som på samme tid ved forrige kur. Det kommer av at jeg kan ta den rette typen kvalmestillende enda noen dager til.. Så jeg ser litt lysere på tilværelsen også denne uken. I dag har jeg til og med klart et lite venninnebesøk, og det at jeg blogger er jo et positivt tegn... Det er vel noen som lurer på hvordan det går, tenker jeg.

En ny bok har jeg lest siden sist:
Denne boka er en skikkelig humrebok fra den svenske landsbygda. Den kan absolutt anbefales, og jeg har fått den, så hvis noen vil låne er det bare å si fra.
"Gamle gubber er lure som rever"....

Dette var nok for i dag. Ha det!