søndag 5. september 2010

Hver dag er en sjelden gave

Herlig søndag! Etter en liten "helvetesuke" med mye kvalme og kaos i kroppen, er det deilig å våkne til en ny deilig dag - med mulighet for å gå morgentur i Bjørgene:
Først ruslet jeg rundt i hagen og tok morgenbilder av blomstene. Det kommer nok flere av dem senere. Blomster betyr veldig mye for meg som uttrykk for liv, glede og til inspirasjon.
Det er veldig godt å komme seg ut, og kjenne at kroppen fungerer sånn noenlunde. Det er så rolig gjennom byggefeltet, folk ligger ennå. Og septembermorgenens klare luft begynner å gjøre seg gjeldende.
Det er fuktig i gresset, og tusenvis av edderkoppnett i gress og lyng -men også i trærne!
Gode støvler må til når det er så vått i gresset. Takk for turen!

For dem som lurer på hvordan det blir med behandlingen framover, så kan jeg bare si at neste kur blir 16. sept (legges inn på Haukeland 15.) Så er det tre uker til neste kur, som jeg evnt. kan få i Hgsd.
Etter tre kurer tas det nye CT bilder for å se om behandlingen har hatt effekt. Så avhenger det jo av resultatet og hvor mye kroppen tåler hva en gjør videre.

Jeg kan jo ikke tenke i lange løp. Prøver å holde fast ved at LIVET ER EN GAVE og at hver dag har en skinnende mulighet uansett livssituasjon!
Ha en fortsatt fin søndag! SEE U!