søndag 22. august 2010

Uro i hverdagen

Først må jeg si tusen takk for alle kommentarer, og hyggelige hilsener jeg har fått på flere måter de siste dagene!!! Det varmer skikkelig!

Nå er det slik at verden raser på en måte sammen når en får en dårlig beskjed som vi fikk på Haukeland på onsdag. En reiser gråtende hjem igjen, orker ikke å ta inn verken nyheter eller andre ting på radio. En er liksom i sin egen boble.

Så kommer en hjem til kjøkkenvekten Gunda - som står der og minner om det alminnelige livet. Så spiser man fiskegrateng til middag og besøker gamlemor på 91 på sykehjemmet...
En klarer ikke å være i sjokket og sorgen hele tida, det er godt med et lite besøk, dra og handle, og i går jobbet jeg faktisk i hagen. Men jeg kan love dere at uroen og klumpen i magen er der hele tida likevel.
Middagsblomstene eller soløyene, som de også kalles har nesten blitt mitt varemerke. Mange har fått av dem etterhvert. Her er noen flotte eksemplarer! De er ikke så fine i år altså.


Fredag ringte legen, og fortalte at jeg skal innlegges på Haukeland, og begynne med en cellegift behandling som heter Cisplatin. Vi leste litt på nettet, og etter det jeg forstår, har den store bivirkninger! Nå bruker jeg helgen til å forberede meg på dette. Hele kroppen stritter i mot, jeg gruer meg!!

Så derfor igjen: Tusen takk for omsorg og støtte! Jeg trenger det nå