onsdag 25. august 2010

Sommer til tørk

Jammen godt jeg fikk vaska og tørka sommerduken før regnværet satte inn for alvor. Den er sydd av svigerinne Lisbet, og ligger på spisebordet hos oss hele sommeren. Er den ikke fin? I helga ble den altså tatt av bordet og vasket for i år. Akkurat i tide... For nå er det høstlig også her i Bergen.

Dagene nå etter beskjed om ny spredning har, som dere skjønner, vært spesielle. Skiftning mellom gråt og alvor og helt vanlige aktiviteter. Takk for godt samvær med familie og venner, det har kortet tiden veldig - med hyggelig og viktig innhold!
Det er også godt i en slik situasjon å ta i et tak, gjøre en jobb. Kjenne at kroppen fungerer tross alt! Så lørdag og mandag har jeg ryddet i rosebedene.
Jeg har flyttet på noen rosebusker, lagt dobbel duk og fin hagesingel.

Synes det ble ganske bra. Nå blir det dårlige tider for sneglene, og jeg slipper forhåpentligvis å luke...

Tirsdag morgen dro jeg til Bergen med Helse-ekspressen. Fikk en lang samtale med legen med det samme jeg kom til sykehuset. Hun antyder nå at den behandlingen jeg skal i gang med, blir den siste de prøver. Så marginalt er det for meg :-/ Det var jo en tung beskjed å få, men jeg er også glad for at de er tydelige på dette. Og hun sier også at mange lever i flere år etter at en har avsluttet behandlingen.
Jeg får trøste meg til det, og så er det jo lov å håpe på at den cellegiften jeg skal i gang med vil ha veldig god effekt. Kanskje til og med en "vidunderkur" i forhold til mine resistente celler!!
Nå undersøkes nyrefunksjonen grundig før jeg skal i gang i løpet av torsdag. Det blir en tøff behandling med mye kvalme og håravfall. (det er faktisk den samme behandlingen som en har hatt så veldig god erfaring med i forhold til testikkelkreft).

Jeg må bare igjen få takke for all god omtanke og hilsener!! (det er ikke alle sms jeg har fått svart på...)