torsdag 27. mai 2010

Shala-li-shala-la...

Først av alt må jeg få takke alle som har sendt bursdagshilsen til meg i dag: TUSEN TAKK!!! Det varmer skikkelig å våkne til alle meldingene som strømmer inn, og videre utover dagen likeså! Det er godt å kjenne at mange tenker på meg.

Dagen i dag begynte med vanlig strålebehandling kl 09.30, så fikk jeg to enheter blod da blodprosenten viste seg å være lavere enn ønsket i forhold til å få maksimal effekt av strålingen. Jeg var ikke ferdig på sykehuset før ca kl halv to. Jeg kan bare oppfordre alle om er friske til å bli blodgivere!

Ca kl. fem ble det en liten feiring i Hardangervn. Rebecca har laget deilige sitron-muffins til meg. De var veldig gode, smeltet på tunga!
Kake med vaniljekrem og bær laget jeg selv etter russisk oppskrift...
Først hadde vi salater og godt brød. Folk har kommet og gått litt etter hva de har på programmet på en torsdag i mai.
For øvrig har jeg frest rundt i Kreftforeningens rosa bil denne uka. Veldig flott tilbud til kreftpasienter og deres pårørende. Litt vel rosa kanskje, men lett å finne på parkeringen...
Enda et kattebilde: Malvin liker best rennende frsikt vann, og har god teknikk for å få det til.
Nå sitter vi benket for å se på Grand Prix. Søsteren til Rebecca representerer Kypros i kveld. Vi håper de kommer til finalen, så stem i vei....